Over ons...

Wij zijn Anika en Sanne Nibbering.

 

En per 31 maart 2018 zijn wij de trotse eigenaren van onze Salon HBF aan de Reigerlaan 1-a in Ursem.

 

De kans gekregen, en gegrepen! Een droom die uitkomt!

      

Ik Anika begon 15 jaar geleden aan mijn kappersavontuur. Eerst begonnen als zaterdag baan om vervolgens de 3 jarige prive opleiding te gaan volgen in Purmerend. Op mijn negentiende studeerde ik af aan de kappersopleiding en inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring als haarstylist. Ook heb ik meerdere cursussen gevolgd als visagiste. In 2008 was ik de nummer 1  van Nederland en heb ik de Team Trend Award gewonnen in de categorie Natural Beauty.  

De laatste jaren heb ik op hoog niveau mogen werken en daarbij veel trainingen gevolgd.

Het geeft mij de meeste voldoening als een klant met een fijn gevoel de deur uit loopt. ''Investeer in je haar! Je draagt het elke dag!''

 

Ik Sanne ben al een aantal jaren werkzaam als haarstylist in de kapsalon in Ursem en ben voor de meesten dus een bekend en vertrouwd gezicht.  Doordat ik samen met Anika deze salon ben gestart, krijg ik meer mogelijkheid voor groei en ontwikkeling als kapster. Meer trainingen volgen en op hoog niveau werken is wat ik graag wil!

Ik vind het fijn als een klant zich prettig voelt in onze omgeving en ik daaraan een steentje bij kan dragen. Ik streef er naar, samen met de klant tot een optimaal resultaat te komen. Tevredenheid staat voorop!